Πώς να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό σερβιτόρου/σερβιτόρας

Στην Ελλάδα, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν δεύτερη και τρίτη δουλειά για να εξασφαλίσουν την οικονομική τους σταθερότητα, με πάνω από το ένα πέμπτο του εργατικού δυναμικού να αναφέρεται σε μια πρόσφατη μελέτη του Restaurant Online. Ενόψει των διαδεδομένων προκλήσεων όπως ο υψηλός πληθωρισμός και οι οικονομικές δυσκολίες, πολλά άτομα πρέπει να εργαστούν σε πολλές θέσεις εργασίας για να τα βγάλουν πέρα — μια σκοτεινή πραγματικότητα της εποχής μας.

Για πολλά άτομα, η δεύτερη δουλειά μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα αξιοπρεπές εξτρά εισόδημα, ειδικά για άτομα που σπουδάζουν ή έχουν αποκτήσει πρόσφατα πτυχίο. Με τον οδηγό σύνταξης βιογραφικών μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε το βιογραφικό σας για να προσελκύσετε περισσότερες συνεντεύξεις για δουλειά. Σε αυτό το άρθρο, περιλαμβάνουμε παραδείγματα για μια σειρά επαγγελμάτων και καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των εξής:

  • Ασκούμενος σερβιτόρος
  • Σερβιτόρα κοκτέιλ
  • Οικοδέσποινα
  • Επικεφαλής σερβιτόρος
  • Σερβιτόρος σε εστιατόριο πολυτελείας.

Παράδειγμα βιογραφικού σερβιτόρου / σερβιτόρας

Chef

Κατεβάστε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού σερβιτόρου ή σερβιτόρας σε PDF

Η Ευτυχία, μια δυναμική και ευέλικτη σερβιτόρα, προσπαθεί να προωθήσει την καριέρα της στον τομέα της φιλοξενίας. Το πρότυπο Auckland που χρησιμοποιεί είναι φιλικό προς τον χρήστη, προβάλλοντας αποτελεσματικά την προϋπηρεσία της, την προσωπική σύνοψη και τις δεξιότητές της με συνεκτικό και οργανωμένο τρόπο.

Προσαρμόστε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού σερβιτόρου/σερβιτόρας
Ξεκινήστε τώρα

Εάν δεν ξέρετε σίγουρα αν πρέπει να προσθέσετε μια φωτογραφία στο βιογραφικό σας, ανατρέξτε στο άρθρο μας για να δείτε αν απαιτείται.

Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα βιογραφικό σερβιτόρου/σερβιτόρας;

Ένα καλό βιογραφικό πρέπει να περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες σχετικά με τη φιλοξενία ή την εστίαση. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν δεξιότητες στην εξυπηρέτηση πελατών, την εμπειρία εργασίας σε ένα περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς ή τη θετική στάση εν γένει.

Παρόλο που η αισθητική ενός βιογραφικού σημειώματος, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του προτύπου, μπορεί να φαίνεται σαν το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, δε θα πρέπει να είναι ο κύριος στόχος του βιογραφικού σας. Να θυμάστε ότι ο στόχος είναι να δείξετε πώς η εμπειρία και οι δεξιότητές σας θα ωφελήσουν την επιχείρηση στην οποία θα θέλατε να εργαστείτε. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων και οι εργοδότες τσεκάρουν μόνο τις βασικές λεπτομέρειες, οπότε φροντίστε να διατηρήσετε το βιογραφικό σας συνοπτικό και συναρπαστικό.

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένες βασικές ενότητες που πρέπει να ενσωματώσετε στο βιογραφικό σας. Αφού τις συμπληρώσετε με βασικές πληροφορίες, σκεφτείτε να προσθέσετε προαιρετικές ενότητες, όπως βραβεία ή συστάσεις.

Όταν αποφασίσετε ποιες ενότητες θα συμπεριλάβετε, δημιουργήστε ένα κύριο βιογραφικό που να αναφέρει λεπτομερώς την κλίμακα και τον τύπο του κάθε έργου στο οποίο έχετε εργαστεί. Μόλις τελειώσετε, προχωρήστε με τη δημιουργία ενός βιογραφικού για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας που ενδιαφέρεστε, εστιάζοντας σε έναν συγκεκριμένο ρόλο στο πεδίο των ενδιαφερόντων σας.

Προσωπικό προφίλ για βιογραφικό σερβιτόρου/σερβιτόρας

Το προσωπικό προφίλ, γνωστό και ως προσωπική δήλωση, είναι μια ενότητα στο βιογραφικό που στοχεύει να αναδείξει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και τους στόχους, δίνοντας στους υπεύθυνους προσλήψεων μια ελκυστική πρώτη εντύπωση. Παρουσιάζει στους πιθανούς εργοδότες μια ιδέα για το τι μπορείτε να προσφέρετε προτού εμβαθύνουν στις λεπτομέρειες της εμπειρίας και των προσωπικών δεξιοτήτων σας.

Παράδειγμα βιογραφικού επικεφαλής σερβιτόρου

Αφοσιωμένος και έμπειρος επαγγελματίας στη φιλοξενία με πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Με αποδεδειγμένο ιστορικό στην ηγεσία και εξαιρετικές δεξιότητες στην εξυπηρέτηση πελατών. Ιδανικός στο να διαχειρίζομαι αποτελεσματικά μια ομάδα, να διασφαλίζω την ομαλή λειτουργία του εστιατορίου και να προσφέρω μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία στους πελάτες. Διαθέτω ανεπτυγμένες ικανότητες επικοινωνίας, οργάνωσης και επίλυσης προβλημάτων, καθώς και βαθιά κατανόηση των πρωτοκόλλων και των προτύπων υγιεινής και ασφάλειας του εστιατορίου.

Παράδειγμα βιογραφικού σερβιτόρου ή σερβιτόρας

Δυναμικό και ευπαρουσίαστο άτομο με πάθος για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες. Με εμπειρία στην παροχή προσεγμένων και αποτελεσματικών υπηρεσιών, την ακριβή λήψη παραγγελιών και την πρόβλεψη των αναγκών των πελατών. Διαθέτω ικανότητα στο να διατηρώ θετική στάση υπό πίεση, να αναπτύσσω μια φιλόξενη ατμόσφαιρα και να συνεισφέρω στη συνολική επιτυχία της ομάδας του εστιατορίου.

Παράδειγμα βιογραφικού ασκούμενης σερβιτόρας

Ενθουσιώδης και πρόθυμη ασκούμενη σερβιτόρα με πάθος για τη μάθηση και την ανάπτυξη στον κλάδο της φιλοξενίας. Διαθέτω εργασιακό ήθος, ανεπτυγμένη προθυμία στο να ακολουθώ οδηγίες και θετική στάση. Μαθαίνω γρήγορα και είμαι αφοσιωμένη στη βελτιστοποίηση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους επισκέπτες.

Παράδειγμα βιογραφικού σερβιτόρου/σερβιτόρας εκδηλώσεων

Δυναμικό και ευέλικτο άτομο με εμπειρία στο κέτερινγκ διαφόρων εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων. Διαθέτω ικανότητα στην παροχή απρόσκοπτων υπηρεσιών σε γάμους, εταιρικές εκδηλώσεις και ειδικές περιστάσεις και εμπειρία εργασίας σε περιβάλλοντα με γρήγορους ρυθμούς, διατηρώντας παράλληλα την προσοχή στη λεπτομέρεια και τηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας. Δεσμεύομαι να διασφαλίζω την επιτυχία κάθε εκδήλωσης προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες και δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες για τους πελάτες.

Παράδειγμα βιογραφικού σερβιτόρου/σερβιτόρας κοκτέιλ

Δημιουργικό και καταρτισμένο άτομο στα κοκτέιλ με πάθος για τη μιξολογία και τη δημιουργία αξέχαστων ποτών. Διαθέτω εμπειρία στην παροχή εξατομικευμένων συστάσεων και την ενίσχυση της εμπειρίας των επισκεπτών μέσω καινοτόμων κοκτέιλ και προσεγμένων υπηρεσιών. Με ισχυρή κατανόηση των τεχνικών και των συστατικών παρασκευής ροφημάτων με αποδεδειγμένη επιτυχία στη δημιουργία μιας ζωντανής ατμόσφαιρας και τη συμβολή στη συνολική ατμόσφαιρα της εγκατάστασης.

Παράδειγμα βιογραφικού σερβιτόρου/σερβιτόρας εστιατορίου πολυτελείας

Εκλεπτυσμένο και προσεγμένο άτομο με εμπειρία στα γκουρμέ εστιατόρια και την πολυτελή φιλοξενία. Διαθέτω εκτεταμένη γνώση στον συνδυασμό κρασιών, την εκλεκτή κουζίνα και των επίσημων πρωτοκόλλων εξυπηρέτησης. Άψογη προσοχή στη λεπτομέρεια και εκλεπτυσμένες διαπροσωπικές δεξιότητες με αποδεδειγμένη επιτυχία στην παροχή υποδειγματικών υπηρεσιών στους επισκέπτες.

Παράδειγμα βιογραφικού σερβιτόρου/σερβιτόρας μερικής απασχόλησης

Αξιόπιστο και ευέλικτο άτομο με δέσμευση στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, ενώ παράλληλα εκτελώ παράλληλα καθήκοντα. Διαθέτω ισχυρές δεξιότητες διαχείρισης χρόνου και την ικανότητα να ευδοκιμώ σε ένα περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς. Διαθέτω εμπειρία στην ανάπτυξη σχέσεων με τους καλεσμένους και να συμβάλλω θετικά στη δυναμική της ομάδας.

Παράδειγμα βιογραφικού οικοδέσποινας

Ζεστή και φιλόξενη οικοδέσποινα με διετή εμπειρία στον κλάδο της φιλοξενίας. Καλωσορίζω τους επισκέπτες προσφέροντας ένα φιλικό χαμόγελο, διαχειρίζομαι αποτελεσματικά τις κρατήσεις και καθοδηγώ τους καλεσμένους στις θέσεις τους εγκαίρως. Διαθέτω άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και ικανότητα εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών σε περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς. Δεσμεύομαι στο να παρέχω εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και να διασφαλίζω μια απρόσκοπτη γαστρονομική εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Παράδειγμα βιογραφικού σερβιτόρου χωρίς εμπειρία

Δυναμικό και ενθουσιώδες άτομο χωρίς εμπειρία με πάθος για τον κλάδο της φιλοξενίας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την καριέρα μου σε ένα δυναμικό περιβάλλον εστιατορίου όπου μπορώ να μάθω και να εξελιχθώ. Διαθέτω ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες, θετική στάση και προθυμία να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις.

Ένα αισιόδοξο, ειλικρινές και ενημερωτικό προσωπικό προφίλ μπορεί να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μια συνέντευξη για δουλειά. Διαβάστε πώς να δημιουργήσετε ένα προσωπικό προφίλ σε ένα βιογραφικό για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι καθιστά ένα προσωπικό προφίλ καλό, με αποδεδειγμένες στρατηγικές.

Κορυφαίες δεξιότητες για βιογραφικό σερβιτόρου/σερβιτόρας

waiterskills

Για ένα άτομο με λίγη έως καθόλου εμπειρία, οι δεξιότητες σε ένα βιογραφικό μπορεί να αποτελέσουν ένα ουσιαστικό μέρος και να σας βοηθήσουν να προσελκύσετε περισσότερες συνεντεύξεις για δουλειά. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη διάταξη βιογραφικού που βασίζεται στις δεξιότητες ή να ενσωματώσετε στρατηγικά δεξιότητες σε όλο το βιογραφικό σας. Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιορίσετε και να δώσετε έμφαση σε αυτές τις δεξιότητες, η αξιολόγηση των δυνατοτήτων σας και η ανάδειξη των βασικών σας δεξιοτήτων μπορεί να βελτιώσει σημαντικά το βιογραφικό σας.

Τα παρακάτω περιγράφουν μερικές καλές βασικές δεξιότητες ενός σερβιτόρου/σερβιτόρας:

Γνώση πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων Πωλήσεις και μάρκετινγκ Σύστημα σημείου πώλησης Εξυπηρέτηση πελατών Ικανότητα προσαρμογής Προσανατολισμός στη λεπτομέρεια Εκτέλεση πολλαπλών εργασιών Επικοινωνία Υπομονή.

Δημιουργήστε ένα επαγγελματικό βιογραφικό

Ενότητα εργασιακής εμπειρίας σε βιογραφικό σερβιτόρου ή σερβιτόρας


waiterexperience


Όταν δημιουργείτε την ενότητα της επαγγελματικής εμπειρίας σας, εστιάστε στα καθήκοντα και τα επιτεύγματα για να προσφέρετε μια καλύτερη εικόνα για τον ρόλο και τα ενδιαφέροντά σας. Για κάθε εργασιακή εμπειρία, απαριθμήστε τα επιτεύγματα όπως οι αυξημένες πωλήσεις, η επιβράβευση, οι συστάσεις από προηγούμενους υπαλλήλους ή η ικανοποίηση πελατών. Υποστηρίξτε αυτά που αναφέρετε με δεδομένα, ενώ αποδεικνύετε την αξία που μπορείτε να προσθέσετε στην εταιρεία. Εάν υποβάλλετε αίτηση για μια θέση εργασίας που απαιτεί περισσότερη εμπειρία, όπως Μάνατζερ Εστιατορίου, παρουσιάστε μετρήσιμα αποτελέσματα στην ενότητα της εργασιακής εμπειρίας σας.

Σερβιτόρα μερικής απασχόλησης, The Ivy, 2021-2024

Ολοκλήρωνα τις παραγγελίες των πελατών, σερβίροντας το φαγητό και τα ποτά αμέσως για να διατηρήσω υψηλό επίπεδο ικανοποίησης πελατών. Παρείχα προτάσεις στους πελάτες από το μενού, απαντούσα σε ερωτήσεις και μοιραζόμουν επιπλέον πληροφορίες με τους πελάτες του εστιατορίου για να βελτιώσω την γαστρονομική εμπειρία τους. Συνεργαζόμουν άψογα με το προσωπικό της κουζίνας και τον υπεύθυνο του εστιατορίου για να διασφαλίσουμε ομαλή λειτουργία.

Βραβεύτηκα ως «Εργαζόμενη του Μήνα» για την εξαιρετική απόδοση που είχα στην εξυπηρέτηση και για τα θετικά σχόλια των πελατών.
Παρείχα υποδειγματική εξυπηρέτηση στα τραπέζια που οδήγησε στην αύξηση του συνόλου των επισκεπτών μας κατά 40% μέσα σε έξι μήνες.

Σερβιτόρος, Soho Boutique Hotel, Αθήνα, 2021 - Σήμερα

Καλωσορίζω και καθοδηγώ τους πελάτες στις θέσεις τους με φιλικό και επαγγελματικό τρόπο. Βοηθώ τους επισκέπτες με το μενού και προσφέρω προτάσεις με βάση τις προτιμήσεις τους. Λαμβάνω και εισάγω με ακρίβεια τις παραγγελίες φαγητών και ποτών στο σύστημα POS. Σερβίρω έγκαιρα τα φαγητά και τα ποτά, διασφαλίζοντας τη σωστή παρουσίαση των πιάτων. Παρέχω πληροφορίες και επιλύω τυχόν ανησυχίες έγκαιρα και ευγενικά.

Ηγούμαι και παρακινώ με επιτυχία μια ομάδα 15+ σερβιτόρων, με αποτέλεσμα βελτιωμένες βαθμολογίες εξυπηρέτησης πελατών και αυξημένη απόδοση στις λειτουργίες του εστιατορίου για τρία συνεχόμενα χρόνια.
Εφάρμοσα εκπαιδευτικά προγράμματα για το νέο προσωπικό, με αποτέλεσμα μειωμένο χρόνο εκπαίδευσης και βελτιωμένη απόδοση.

Επικεφαλής σερβιτόρος, Langham Hotel, Θεσσαλονίκη, 2023 - Σήμερα

Παρέχω εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση των επισκεπτών και την τακτική πελατεία. Διαχειρίζομαι τις κρατήσεις των τραπεζιών και τη διάταξη των καθισμάτων για βελτιστοποίηση της ροής και της αποτελεσματικότητας της κουζίνας. Επιβλέπω τις καθημερινές εργασίες, συμπεριλαμβανομένων των καθηκόντων ανοίγματος και κλεισίματος, του προγραμματισμού και της διαχείρισης των αποθεμάτων. Επιλύω τυχόν παράπονα και προβλήματα πελατών για να διατηρήσω μια θετική γαστρονομική εμπειρία.

Σχεδιάζω και ολοκληρώνω με επιτυχία ειδικές εκδηλώσεις, όπως εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιών, εορταστικές εκδηλώσεις και θεματικές βραδιές, προσελκύοντας νέους πελάτες και δημιουργώντας πρόσθετα έσοδα.
Αναπτύσσω και προωθώ εποχιακές προωθητικές ενέργειες, με αποτέλεσμα αυξημένες πωλήσεις και αυξημένη αφοσίωση πελατών.

Αυτά τα παραδείγματα παρουσιάζουν τα διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας και καθηκόντων στον ρόλο του σερβιτόρου, προσφέροντας μια σειρά επιλογών για να τα συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας. 

Παρακάτω θα βρείτε μερικά παραδείγματα μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που μπορείτε να τα επισημάνετε στην ενότητα εργασιακής εμπειρίας σας:

Εξυπηρέτηση πελατών: Εθελοντισμός σε κοινοτική εκδήλωση ή φιλανθρωπικό έρανο όπου αλληλεπιδράσατε με τους καλεσμένους και παρείχατε βοήθεια.
Ομαδική εργασία και συνεργασία: Αναφέρετε τυχόν ομαδικά έργα ή δραστηριότητες βασισμένες στις ομάδες στις οποίες συμμετείχατε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας ή της προηγούμενης απασχόλησής σας.
Επικοινωνιακές δεξιότητες: Οποιαδήποτε εμπειρία σε θέσεις εργασίας που απαιτούσαν σαφή και αποτελεσματική επικοινωνία, όπως εκπαίδευση, καθοδήγηση ή ηγεσία ομαδικών δραστηριοτήτων.
Ικανότητα εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών: Εθελοντική εργασία όπου έπρεπε να διαχειριστείτε πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα, όπως η οργάνωση εκδήλωσης, η δημιουργία χρονοδιαγραμμάτων ή ο συντονισμός στην τροφοδοσία.

Προσόντα για να γίνετε σερβιτόρος ή σερβιτόρα στην Ελλάδα



waitereducation


Δεν απαιτείται πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή κάποιο συγκεκριμένο προσόν για να γίνετε σερβιτόροι ή σερβιτόρες στην Ελλάδα. Αντί να εστιάζουν στα προσόντα, οι περισσότεροι υπεύθυνοι προσλήψεων αναζητούν ένα άτομο με πρακτική εμπειρία και τείνουν να προσλαμβάνουν άτομα με καίριες δεξιότητες και ικανότητες. Η διάταξη του τμήματος εκπαίδευσης θα πρέπει να έχει ευανάγνωστη μορφή ώστε να είναι ευπαρουσίαστο στους υπεύθυνους προσλήψεων. Αυτές οι πληροφορίες είναι αρκετές για τους υπεύθυνους προσλήψεων και τους διευθυντές κατά τον έλεγχο των αιτήσεων για τους ρόλους σερβιτόρου ή σερβιτόρας.

Μια άλλη στρατηγική είναι να απαριθμήσετε τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες που μπορεί να έχετε αποκτήσει από άλλες δραστηριότητες ή δουλειές. Αυτές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, την εξυπηρέτηση πελατών ή τον προγραμματισμό εκδηλώσεων. Επιπλέον, εάν έχετε παρακολουθήσει σχετικά μαθήματα ή πιστοποιήσεις, φροντίστε να τα συμπεριλάβετε και στο βιογραφικό σας.

Επιπλέον, μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας προσθέτοντας γλώσσες ή χόμπι και ενδιαφέροντα. Βεβαιωθείτε ότι αυτές οι λεπτομέρειες είναι σχετικές με τη θέση εργασίας και ότι προσθέτουν αξία στην αίτησή σας.

Κύρια σημεία

Η δημιουργία ενός αποτελεσματικού βιογραφικού περιλαμβάνει την ιεράρχηση των βασικών ενοτήτων, η στρατηγική τοποθέτηση της σχετικής εργασιακής εμπειρίας και των δεξιοτήτων, και η χρήση μιας επαγγελματικής διάταξης βιογραφικού. Χρησιμοποιήστε αυτά τα παραδείγματα για να αναδείξετε την εμπειρία και την αξία σας στις επιχειρήσεις. Για όσα άτομα έχουν λίγη έως καθόλου εμπειρία, δώστε έμφαση στις μεταβιβάσιμες δεξιότητες ή εξετάστε το ενδεχόμενο να ολοκληρώσετε σύντομα μαθήματα για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να εξασφαλίσετε μια θέση εργασίας.

Επόμενα βήματα; 

Βελτιώστε τυχόν ατέλειες αξιοποιώντας τον Δημιουργό Βιογραφικού μας, που είναι εξοπλισμένος με επαγγελματικά σχέδια για να επιλέξετε. Για να συμπληρώσετε το βιογραφικό σας, εξερευνήστε τη σειρά πρότυπων συνοδευτικών επιστολών. Για επιπλέον υποστήριξη, επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη Υπηρεσία Σύνταξης Βιογραφικών μας. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο ιστολόγιο καριέρας μας για να λάβετε συμβουλές εξοικονόμησης χρόνου, να μάθετε πώς να προσθέτετε σημαντικές ενότητες στο βιογραφικό σας και να κατανοήσετε καλύτερα τη μοναδική επαγγελματική σας αξία για να την παρουσιάσετε στους υπεύθυνους προσλήψεων.

Δημιουργήστε ένα επαγγελματικό βιογραφικό

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πώς θα περιγράφατε έναν σερβιτόρο σε ένα βιογραφικό;

Μπορείτε να περιγράψετε τον ρόλο του σερβιτόρου σε ένα βιογραφικό σημείωμα ως έναν επαγγελματία στη φιλοξενία με γνώμονα τον πελάτη με εξειδίκευση στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών σε περιβάλλοντα εστιατορίου. Διαθέτει ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες, καλή κατανόηση των φαγητών και των ποτών και ικανότητα στην εκτέλεση πολλαπλών εργασιών αποτελεσματικά.

2. Τι διάταξη πρέπει να έχει ένα βιογραφικό σερβιτόρου ή σερβιτόρας;

Όταν δημιουργείτε το βιογραφικό σας, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια επαγγελματική και ξεκάθαρη διάταξη. Ωστόσο, ένα βιογραφικό σερβιτόρου/σερβιτόρας διαφέρει από άτομο σε άτομο ανάλογα με την κατάστασή του και τους στόχους της καριέρας του. Η πιο κοινή διάταξη είναι το βιογραφικό με αντίστροφη χρονολογική σειρά, με την πιο πρόσφατη προϋπηρεσία στην αρχή.

3. Πόσο μεγάλο πρέπει να είναι ένα βιογραφικό σερβιτόρου ή σερβιτόρας;

Το βιογραφικού σημείωμα ενός σερβιτόρου ή σερβιτόρας πρέπει γενικά να είναι συνοπτικό και ακριβές και να περιλαμβάνει μία έως δύο σελίδες. Ανατρέξτε στο πόσο μεγάλο πρέπει να είναι ένα βιογραφικό για περισσότερες πληροφορίες.





Σχετικά άρθρα

Περισσότεροι από 112.872 χρήστες έχουν δημιουργήσει ήδη το βιογραφικό τους

Με το CV maker, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσετε ένα διακριτικό και επαγγελματικό βιογραφικό μέσα σε 15 λεπτά.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας

Θα έχετε 65% περισσότερες πιθανότητες να βρείτε εργασία